Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Пектин для мармеладу ТМ «Pastrynom» – високоестерифікований пектин середньої садки. Пектин ТМ «Pastrynom» желюється при великому вмісті цукру в кислому середовищі. Пектин використовується у якості загусника, емульгатора і стабілізатора при виробництві мармеладу на натуральних основах, кремів для тортів, желе, зефіру, джемів, мусів, йогуртів, морозива, наповнювачів і термостабільних начинок для цукерок тощо. Продукт відповідає вимогам ДСТУ 6088 2009, дозволений у харчових продуктах відповідно до Європейського Регламенту 1333/2008/ЄС, відповідає критеріям чистоти, встановленим Європейським Регламентом 231/2012/ЄС та специфікацією JECFA (FAO/WHO).
Склад пектину для мармеладу ТМ «Pastrynom»: пектин цитрусовий (Е440і), сахароза.
Особливі характеристики: має повністю рослинне походження, підходить для приготування органік–продукції, веганських та вегетаріанських страв, а також може застосовуватися в кошерному і халяльному виробництві.
Рекомендоване дозування: 0,4-1,2% у відповідності до заданої рецептури та вимог структури кінцевого продукту.
Країна походження: Україна.
Пакування: пластикова банка 500 г.
Термін придатності: 24 місяці.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному і сухому місці в закритій упаковці при відносній вологості не більше 75%.
Склад пектину для мармеладу ТМ «Pastrynom»: пектин цитрусовий (Е440і), сахароза.
Особливі характеристики: має повністю рослинне походження, підходить для приготування органік–продукції, веганських та вегетаріанських страв, а також може застосовуватися в кошерному і халяльному виробництві.
Рекомендоване дозування: 0,4-1,2% у відповідності до заданої рецептури та вимог структури кінцевого продукту.
Країна походження: Україна.
Пакування: пластикова банка 500 г.
Термін придатності: 24 місяці.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному і сухому місці в закритій упаковці при відносній вологості не більше 75%.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Cacao Mill |
- Ціна: 548 ₴


