Жовтий пектин є желювальним засобом для желейних фруктів і жельованих цукерок, багатих на цукор (понад 76%) і кислот (рН від 3,2 до 3,5), що призводить до додавання лимонної або винної кислоти. Отримане желе є незворотним, кінцева текстура досить тверда.
Країна-виробник: Франція
Вага: 1 кг
Жовтий пектин являє собою порошок, який використовується як гелеутворювальний агент. Ідеально підходить для мармеладу, желейних виробів і начинки для тортів
Порошкуватий пектин дає змогу отримати чудові результати схоплювання під час використання з інгредієнтами, які багаті на цукри (більше 76% вмісту цукру).
Желаста речовина незворотна: її не можна розплавити або скинути під час нагрівання.
Кількість: від 10 до 12 грамів на кг
Склад: пектин E440i, тартрат натрію та калію E337, декстроза, поліфосфат натрію S452i.
Основні | |
---|---|
Виробник | Louis François |
Країна виробник | Франція |
- Ціна: 1 569 ₴