Кошик
353 відгуків
+380 (63) 562-24-83
+380 (98) 132-31-58
Одеса, Україна
Інтернет-магазин "Мільфей"
Кошик
Гарячий червоний шоколад з перцем Чілі, WOW CACAO, 1 кг (50 порцій)
влево
  • Гарячий червоний шоколад з перцем Чілі, WOW CACAO, 1 кг (50 порцій), фото 3
  • Гарячий червоний шоколад з перцем Чілі, WOW CACAO, 1 кг (50 порцій), фото 4
вправо

Гарячий червоний шоколад з перцем Чілі, WOW CACAO, 1 кг (50 порцій)

  • Немає в наявності
  • Код: WC-50502001

489 ₴

+380 (63) 562-24-83
  • +380 (98) 132-31-58
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Гарячий червоний шоколад з перцем Чілі, WOW CACAO, 1 кг (50 порцій)
Гарячий червоний шоколад з перцем Чілі, WOW CACAO, 1 кг (50 порцій)Немає в наявності
489 ₴
+380 (63) 562-24-83
  • +380 (98) 132-31-58
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Червоний шоколад у порошку для напоїв з високим вмістом какао, без зайвої солодкості та з додаванням меленого перця чилі. Має інтенсивний шоколадний смак та дивовижний післясмак з легкою пікантністю перця чилі. І все це при насиченому червоному кольорі! Має приємну шовковисту текстуру. 

Склад продукту: Шоколад у порошку (какао, цукор, декстроза), натуральний загущувач ксантанова камідь, перець чилі мелений.

Вміст какао-продуктів – 50%. Без глютену. Без ароматизаторів, барвників та консервантів. Без сухих молочних продуктів та крохмалю. Без ГМО. Підходить для веганів.

Кількість порцій: 50.

Поживна цінність продукту (при дозуванні 20г на порцію):
Жири – 2,3г
Вуглеводи – 11г
Білки – 1,9г
Енергетична цінність: 298 кДж / 82 ккал

Опис приготування вдома:
1. Залити в посуд для нагрівання молоко* 150мл, зверху додати 20-25г шоколаду.
2. Розмішати вміст посуду за допомогою ложки чи вінчика.
3. Розігріти на плиті до температури 80°С постійно розмішуючи
4. Перелити в посуду подачі.

Опис приготування на барі:
1. Залити в пітчер 150мл молока, зверху додати 20-25г шоколаду
2. Розмішати вміст пітчера за допомогою барної ложки чи вінчика
3. Розігріти за допомогою стімера (постійно розмішуючи) до температури 70-80°С протягом 10-15 секунд. 4. Перелити в посуду подачі.

*Молоко можна використовувати тваринне та рослинне, також можна спробувати приготування шоколаду на різних фрешах чи соках. За рахунок зміни кількості рідини в напої можна регулювати його густину (±50г)

 

Рецепт Шоколадного Глінтвейну

✔Інгредієнти:

  • Вино червоне сухе (чи виноградний сік для безалкогольного напою) 150г
  • Гарячий Шоколад “Red Hot Chilli Chocolate” 20г
  • Вода 50г
  • Апельсин 50г
  • Мед 5г
  • Кориця (касія) паличка 1 шт
  • Мускатний горіх 0,5г
  • Гвоздика 4 шт
  • Бадьян 1 шт

✔Технологія приготування:

  • Беремо пітчер 0,5л (для приготування на барі) чи посуд для нагрівання (для приготування вдома), додаємо 150г вина (чи соку), 20г гарячого шоколаду, 50г води, паличку кориці, мед і бадьян.
  • Доводимо до кипіння вміст пітчера (чи посуду)
  • В дольку апельсина вставляємо 4 гвоздики.
  • Виливаємо готовий напій в посуд для глінтвейну і декоруємо апельсином з гвоздикою.

Основні
ВиробникWOW Cacao
Країна виробникУкраїна
ТипКакао-напій
  • Ціна: 489 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner