Пектин NH Nappage є желюючою агентом для покриття фруктової м'якоті. Гель є термообратімим, його можна розплавити кілька разів, не втрачаючи при цьому його якостей та фруктової стійкості.
Дисперсія та розчинення:
Для розчинення продукту без грудочок:- попередньо змішати пектин з іншими сухими інгредієнтами і залити препарат у рідину при ефективному перемішуванні - продовжуйте перемішування до отримання повної дисперсії.
Розчинення залежить від середовища та процесу: покращується за допомогою термічної обробки (часу, температури) та напруги зсуву (пропелер, гомогенізатор).
Повне розчинення швидко отримують при 80/85 ° C. У формулі з високим вмістом кальцію (тверда вода> 80 ppm Са ++, молоко) розчинення може бути складніше. Потрібен додатковий годину або «секвеструючі» солі.
Дозування:
0,80 до 2,00% за формулою та до необхідної текстури.
Властивості:
Цей пектин можна використовувати у продуктах на водній основі або фруктових середовищах.Геліфікація взаємодії кальцію відбувається під час охолодження.Остаточну текстуру отримують через 24 години.Продукт легко плавитися.
Основні | |
---|---|
Виробник | Louis François |
Країна виробник | Франція |
- Ціна: 3 614 ₴