Найменування: Овочевий вегетаріанський желатин в порошку SOSA.
Склад: Суміш перетертої каррагенаны і гуарової камеді. Білий порошок, смак і запах — нейтральний.
Рекомендації по застосуванню: Гелеутворюючий агент. Надає виробам еластичну, прозору текстуру. Створює консистенцію гелю з будь-якої рідини, суміші в напіврідкому стані, води, фруктового соку.
Вироби: холодні спагетті, желе, наппаж.
Можна використовувати з будь-якою рідиною з вмістом води понад 80%. Розчинити в холодній рідині і підігріти до 65 °С (краще довести до кипіння), желировать при 60 °C. Не замерзає, можливо повторне нагрівання (термообратим).
Дозування: 5г /100 г
Виробник: Sosa Ingredients
Країна виробник: Іспанія
Основні | |
---|---|
Виробник | Sosa Ingredients |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 46 ₴