Пектин амидирован солями кальцію. Підходить для некислотних, багатих кальцієм середовищ. Не вимагає мінімального додавання цукру. Змішування з молочними основами, горіховими продуктами, некислими фруктами.
Як використовувати: Інтегруйте пектин при 40ºC разом з цукром при сильному перемішуванні. Доведіть до кипіння, щоб активувати пектин.
Застосування: молочні продукти або середовища, що містять кальцій.
Спостереження: без сиінерезису. Термообратимый від 40 до 60 ° С
Розробки: гелеутворення молочних продуктів і кисломолочних продуктів, стабілізація кремів, загущених без присутності кислоти.
Склад: загусник амидированый пектин (Е440іі), декстроза, стабілізатор сульфат кальцію (Е516). Може містити залишки молочних продуктів.
Дозування:
Флан, крем карамель: 0,5-0,7%
Заварний крем: 1-1,2%
Желе: 1,5-2%
|
Основні | |
---|---|
Виробник | Sosa Ingredients |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 1 803 ₴