Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Подрібнені какао-боби - серце і душа кожної какао-боба. Після обжарювання цілісні боби дробляться на дрібні частинки. У процесі ретельного просіювання оболонка повністю відділяється, і залишається чистий натуральний інгредієнт. Подрібнені какао-боби мають насичений смак смаженої какао і хрустку текстуру. Це чудовий інгредієнт для додання текстури вашим десертами і навіть гострим стравам.
Посипте ними свежеглазированные цукерки для додання їм неймовірно насиченого смаку какао. При додаванні дрібно подрібнених какао-бобів в карамель виходить чудовий нугатин. Ви також можете змішати з шоколадно-горіховим праліне або джандуйей для отримання додаткового смаку, аромату і приголомшливою текстури.
Подрібнені какао-боби можна також запікати всередині булочок, печива або тістечок, або посипати ними десерти, морозиво та напої безпосередньо перед подачею до столу, що додасть їм апетитний хрусткий вигляд.
Шефи Callebaut радять не змішувати їх з кремовою базою або ганашем. Подрібнені какао-боби мають тенденцію вбирати вологу і можуть розм'якнути.
Посипте ними свежеглазированные цукерки для додання їм неймовірно насиченого смаку какао. При додаванні дрібно подрібнених какао-бобів в карамель виходить чудовий нугатин. Ви також можете змішати з шоколадно-горіховим праліне або джандуйей для отримання додаткового смаку, аромату і приголомшливою текстури.
Подрібнені какао-боби можна також запікати всередині булочок, печива або тістечок, або посипати ними десерти, морозиво та напої безпосередньо перед подачею до столу, що додасть їм апетитний хрусткий вигляд.
Шефи Callebaut радять не змішувати їх з кремовою базою або ганашем. Подрібнені какао-боби мають тенденцію вбирати вологу і можуть розм'якнути.
Основні | |
---|---|
Виробник | Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
- Ціна: 40 ₴