Найменування: Загусник. Текстурний агент для виготовлення желе.
Склад: Загусник: ксантанова камедь (Е415). Білий порошок, що не має запаху та смаку.
Рекомендації щодо застосування: Для приготування соусів, штучні майонезів, супів, сиропів. Загущує суміші за мінімальних кількостях. Зберігає смакові характеристики страв. Розчинимо в холодній гарячій воді. загущає спиртовмісні суміші. Стійкий до перепаду температур (можна розморожувати та заморожувати). Є стабілізатором пін, утримуючи вуглекислий газ.
Застосування: Будь-який тип рідини з вмістом води понад 80%.
Дозування: 2-5 г/кг
Орієнтовно:
- Приблизно від 6 г на літр виходить консистенція соусу.
- Від приблизно 9 г на літр стабілізує тверді речовини в рідині.
— приблизно від 15 г на літр створює дуже в'язку текстуру.
Умови зберігання: Зберігати в прохолодному та сухому приміщенні за температури 15-20 °C. уникати впливу сонячних променів, зберігати цілісність паковання.
Паковання: оригінальна банка 200 г
Основні | |
---|---|
Виробник | Sosa Ingredients |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 519 ₴