Инстангель Sosa Ingredients являє собою порошок білого кольору.
Склад: Свинячий желатин. Для вироблення инстагеля використовуються сировина здорових тварин, які проходять ретельний ветконтроль.
Рекомендації по застосуванню: Желюючий текстурний агент. Инстагель — розчинний замінник желатинових листів, відомий також, як инстагласс, що дозволяє готувати муси, меренги, желе. Не вимагає нагрівання, розчиняється у холодній воді протягом 30 хвилин, як звичайний желатин. Дає щільну структуру, ідентичну тій, що дає листової желатин.
Дозування: 40 гр/кг
Розчиняється у воді і у всіх типах рідини, в яких вміст води 80%. У молочних продуктах з вмістом жиру: 200 гр / кг. Можливе використання з усіма видами фруктових емульсії з вмістом води 200 гр / кг
Умови зберігання: Зберігати в прохолодному і сухому у щільно-закритій упаковці.
Упаковка: оригінальна 500 гр.
Виробник: Sosa Ingredients
Країна виробник: Іспанія
Рецепт желейних цукерок «Fruta».
Для цього нам знадобитися один з продуктів компанії Sosa ingredients — InstanGel — ідеальний продукт для вас, якщо ви завжди хотіли замінити листової желатин — просто використовуйте 8 м InstanGel на кожен лист желатину, який ви раніше використовували. В якості альтернативи 55 р InstanGel на кожен 1 літр рідини. Немає необхідності нагрівати цей продукт, хоча він стійкий до нагрівання протягом 30 хвилин.
Що б приготувати цитрусове желе, нам знадобиться: силіконова форма у вигляді невеликих півсфер, сотейник, мірний стакан, вінчик. І такі інгредієнти як:
- Глюкоза рідка 150 г
- Маракуйя пюре Crops 80 г
- InstanGel 20 г
- Декстроза 15 г
Змішуємо всі компоненти за допомогою віночка, уникаємо максимально попадання повітря. Щоб инстагель швидше розчинився, можемо трохи підігріти масу на плиті. Розливаємо по формах і ставимо в холод.
Дуже важливо: що для активації инстагеля, продукт потрібно помістити в холодильник на 20 хв і тільки потім продукт можна навіть заморожувати, в іншому випадку не спрацює. Так як ми з Вами готуємо повноцінну желейну цукерку, а не декорирующую варіацію желе, ми трохи збільшили концентрацію згущувача.
Після стабілізації цукерок, дістаємо з форми і обсипаємо їх у цукровій пудрі або декстрозе, за бажанням.
Основні | |
---|---|
Виробник | Sosa Ingredients |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 1 215 ₴