Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Гелеутворюючий агент і загущувач, пектин активується за умови присутності кислотного компонента. Відмінною особливістю пектину NH є те, що він схильний до дії температури: при нагріванні розчиняється, надаючи продукту рідку консистенцію, а при охолодженні - застигає. Пектин термозворотній.
Пектин змішати із цукром. Довести до кипіння та додати кислоту. Технічні характеристики: - Підходить PH 3,5 - 3,7. - Мінімум 40% доданого цукру + кислоти Спостереження: - Повільне гелеутворення. - Остаточний ефект через 24 години. - Тверді, блискучі та еластичні гелі. - Термозворотній. - Заморожується. Дозування: Глазуровані або м'які гелі: 0,5-1% Тверді глазурі чи гелі: 1,5–2 % Креми: 1,5-2%Склад: E440ii, сахароза, дігідропірофосфат натрію Е450і, декстроза, трифосфат кальцію Е341ііі. Без ГМО.
Основні | |
---|---|
Виробник | Sosa Ingredients |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 2 209 ₴