Лецитин Sosa Ingredints
Склад: Соєвий лецитин (Е322).
Вид: кремовий дрібний порошок.
Смак і аромат: нейтральний
Рекомендації по застосуванню: Текстурний агент, призначений для отримання пишних пен. Стабілізатор кристалізації. Використовується для контролю кристалізації цукру в жирових системах, наприклад, в шоколаді. Має тенденцію сповільнювати кристалізацію крохмалю, що призводить до зачерствению у випічці. Антиоксидант. Служить в якості стабілізатора в морозиві, а також антиоксидантом масел і жирів.
Дозування:5-8 г/кг
Умови зберігання: Уникати дії сонячних променів, зберігати цілісність упаковки. Зберігати при температурі 2-25 ° C. Відкритий продукт зберігає свої властивості при зберіганні в холодильнику.
Упаковка: Фасуємо у пакети по 50 г
Основні | |
---|---|
Виробник | Sosa Ingredients |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 125 ₴