Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Пектин NH від ILBakery це - желюючий агент, який дозволяє створити термозворотній гель.
Що ж можна приготувати на Пектин NH:
Можна робити фруктово-ягідні начинки в муссовые та бісквітні тістечка і торти, в начинки для макаронів, корпусні цукерки, мармелади, нейтральний гель, глассаж.
Важливе відміну від простих пектинів - це гарне утримування вологи, що дуже важливо при розморожуванні. Утримує вологу навіть у рідинах з 20% сухої речовини в рецептурі, коли однокомпонентний пектин може утримати воду тільки в рідинах з 50%!
Термозворотність - незамінний фактор для нейтрального гелю і глассажа для покриття мусових виробів, без великої кількості цукру, в той час як простий пектин просить цукор і не має оборотності.
Не надає стороннього запаху і смаку готовим виробам.
Нейтральний гель виходить прозорий, без явного відтінку.
Склад: пірофосфат натрію, фруктоза, фосфат кальцію, пектин.
Що ж можна приготувати на Пектин NH:
Можна робити фруктово-ягідні начинки в муссовые та бісквітні тістечка і торти, в начинки для макаронів, корпусні цукерки, мармелади, нейтральний гель, глассаж.
Важливе відміну від простих пектинів - це гарне утримування вологи, що дуже важливо при розморожуванні. Утримує вологу навіть у рідинах з 20% сухої речовини в рецептурі, коли однокомпонентний пектин може утримати воду тільки в рідинах з 50%!
Термозворотність - незамінний фактор для нейтрального гелю і глассажа для покриття мусових виробів, без великої кількості цукру, в той час як простий пектин просить цукор і не має оборотності.
Не надає стороннього запаху і смаку готовим виробам.
Нейтральний гель виходить прозорий, без явного відтінку.
Склад: пірофосфат натрію, фруктоза, фосфат кальцію, пектин.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 159 ₴