Гармонійний збалансований смак шоколаду Callebaut, у якому ідеально поєднуються какао, молоко та карамель.
Склад: какао хв. 33,6%, молоко хв. 20,8%, жир 36,2%.
Текучесть (-●●●○○+).
Термін придатності: 18 місяців.
Паковання: Оригінальний пакет 400 г.
Універсальний молочний шоколад із ядром какао-боба.
Рецепт молочного шоколаду 823 — культовий рецепт Callebaut®. Він вирізняється своїм насиченим теплим кольором, вираженим смаком обсмаженого какао та спокусливими карамелевими нотками. Рецепт 823 завоював популярність завдяки своєму багатому смаку та широкому спектру застосування. Його можна поєднувати з низкою інтенсивних смаків: фруктових, гострих, молочних або лікерних. В основі цього шоколаду лежить наша фірмова какао-суміш Wieze: рецепт із першосортних західно-африканського какао-бобів, що тримається в таємниці.
Шоколад 823 має стандартну плинність, тому він ідеально підходить для виливання форм, глазурування й ароматизації мусів, ганашів, кремів, соусів тощо.
Основні | |
---|---|
Виробник | Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
- Ціна: 609 ₴