Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Чорний шоколад Itakuja 55% Valrhona - моносортовий, теруарний шоколад, виготовлений на основі какао-бобів із Бразилії. Подвійна ферментація виключно бразильских какао-бобів за допомогою пюре маракуї с творює неймовірне поєдання фруктових ноток та інтенсивного шоколадного смаку. Itakuja від Valrhona підходить для виробництва шоколадних плиток, цукерок, батончиків, покриттів, декорування кондитерських виробів. Його можна використовувати у виробництві кремів, мусів, ганашу, сорбетів та морозива, додавати до випічки та інших десертів. Шоколад Itakuja створює ідеальні композиції із бананом, манго, горіхом пекан, фісташкою, кокосовим молоком.
Склад: цукор, бразильські какао-боби, ферментовані з фруктами маракуї, какао-масло, емульгатор (соняшниковий лецитин), натуральна ваніль - екстракт.
Виробник: Valrhona SAS (Франція).
Пакування: паперовий дой-пак 1 кг.
Склад: цукор, бразильські какао-боби, ферментовані з фруктами маракуї, какао-масло, емульгатор (соняшниковий лецитин), натуральна ваніль - екстракт.
Виробник: Valrhona SAS (Франція).
Пакування: паперовий дой-пак 1 кг.
Основні | |
---|---|
Виробник | Valrhona |
Країна виробник | Франція |
- Ціна: 1 344 ₴