Чорний шоколад Nyangbo 68% Valrhona - унікальний шоколад, що відрізняється неймовірним ароматичним профілем з м'якою солодкістю, ніжною гіркуватістю та пряним післясмаком. Nyangbo від Valrhona виготовляється із какао-бобів, що вирощено на плантаціях Республіки Гана (західна Африка). Шоколад ідеально підходить для виробництва морозива та сорбетів. Його також можна використовувати для створення крафтових шоколадних плиток та цукерок. Чорний Nyangbo підійде як додатковий інгредієнт для покриттів, кремів, мусів, ганашу. Він додасть неповторного смаку випічці, шоколадним бісквітам та печиву. Nyangbo гармонійно поєднується з сухофруктами, горіхами, спеціями та більшістю фруктів (груша, банан, ананас).
Склад: какао-боби з Гани, цукор, какао-масло, емульгатор: соняшниковий лецитин, натуральний ванільний екстракт.
Виробник: Valrhona SAS (Франція).
Пакування: пакет Zip-lock 250 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | Valrhona |
Країна виробник | Франція |
- Ціна: 342 ₴