Темний шоколад для випічки.
Надайте своїм тортам, печінкою з шоколадною крихтою, булочкам та рулетам королівський шоколадний відтінок із цими шматочками 100% смачного бельгійського темного шоколаду. Ці шматочки темного шоколаду містять менше какао-олії, що дозволяє витримувати температуру в духовці до 200°C. Крім того, шматочки ідеально підходять для хлібобулочних виробів, що вимагають середнього або тривалого випікання.
Завдяки середньому розміру вони не тануть під час випікання — ідеально підходять для того, щоб ваші клієнти могли насолодитися чудовим смаком та чудовим шоколадним смаком усередині ваших кондитерських вишукувань. Додавайте шматочки в тісто тільки наприкінці процесу замісу. Це запобігає фарбуванню тіста, а шматочки не розтануть під час замісу.
Розмір: Д 7-9 мм/Ш 6-10 мм/Г 5-7 мм
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
- Ціна: 296 ₴