ВЕГАНСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ШОКОЛАД Amatika 46%, що не містить молочних продуктів.
До складу шоколаду входять: цукор, какао-масло, какао-боби з Мадагаскару, мигдаль мелений 16,1%, емульгатор: лецитин соняшнику, натуральний екстракт ванілі.
Amatika 46% - результат захопленої спільної роботи постачальників та виробників какао, експертів з інновацій і сенсорних технологій, а також кондитерів Valrhona. Він являє собою шоколад преміум-класу, на який так чекали сучасні кондитерські, що працюють з веганськими продуктами. Amatika - це справжня демонстрація майстерності шоколатьє.
Кувертюр з молочного шоколаду з-веганські неймовірно насичений та міцний, альо разом з тім тане в роті. Поєднує в собі солодкість і кремоподібність мигдалю з ароматичною силою чистого мадагаскарського какао. Це неперевершений смак і текстура, ніжність й теплі кольори молочного шоколаду ... без молока. Справжня знахідка для задоволення потреб, а також творчих прагнень кондитерів та майстрів з усього світу.
У роботі шоколад легкий, як і інші шоколади Valrhona. Що стосується текстури, Amatika менш «молочний», альо більш гладкий, ніж інші молочні шоколади. У поєднані з мигдальним/горіховим смаком, шоколад набуває особливо характерного відтінку. Рекомендується використовувати шоколад в ганашах, кремах і мусах, а в поєднані з різними видами рослинного молока (мигдаль, лісовий горіх, кокос...), Amatika розкривається з надзвичайно глибоким смаком.❤️
- Ціна: 7 111 ₴