Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Молочний шоколад із цукрозамінником - харчовими волокнами (олігофруктозою).
Молочний шоколад, в якому цукор замінений клітковиною кореня цикорію (олігофруктозою) і підсолоджений стевіоловими глікозидами, більш відомими як стевія.
Підходить для виготовлення кондитерських виробів, відливу шоколадних фігур, формування цукерок, виготовлення різного шоколадного декору, як начинка.
Вміст: мін. какао 48,5%, молока 46,7%, жир 35,1%
Енергетична цінність: 505 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 12,8 г - жири 35,1 г - вуглеводи 22,0 г
Плинність: 3 краплі з 4.
Основні | |
---|---|
Виробник | Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Вид продукції | Шоколадні дропси |
- Ціна: 915 ₴