Чорний шоколад для морозива.
Течкість: 5 крапель.
Ice Chocolate Dark — унікальний рецепт із високим вмістом какао-олії.Темне покриття для морозива від Callebaut® зроблене за особливим рецептом, багатим вмістом какао-олії. Опустивши в нього кульки морозива, палички або цукерки з морозива, ви отримаєте щільний шоколадний шар із чарівною твердою тріскою. Він миттєво тане в роті, розкриваючи свій насичений смак.Болодший того, покриття для морозива можна не темперувати: досить дати йому розтанути перед тим, як використовувати як глазурування. Завдяки додатковому вмісту какао-оливу та внаслідок температурного шоку ви отримаєте твердий сяйливий шоколадний шар за кілька секунд. Зберігаючи розтоплене покриття для морозива за постійної температури, ви зможете працювати з ним упродовж усього дня. Його текстура не ущільнюється й не кристалізується. Збийте покриття для морозива та змішайте його з морозивом — у вас вийде страчастоти з хрусткими шматочками шоколаду.
Основні | |
---|---|
Виробник | Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
- Ціна: 977 ₴