
Інвертний цукровий сироп прозорий (тримолін) SOSA 100 г (на вагу)
- Немає в наявності
- Код: SIC-ISTRr200
36 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- +380 (98) 132-31-58
Інвертний цукор (тримолин) SOSA - прозора тягуча рідина, по консистенції нагадує рідкий мед.
Використовується в хлібопекарській та кондитерській промисловості для запобігання перекристалізації цукрів і збільшення терміну зберігання готових виробів. Зберігає м'якість кондитерських виробів при заміні 10-15% сахарози на тримолин.
Тримолин також посилює і піднімає натуральні фруктові аромати, діє як «антифриз» при виробництві морозива і покращує структуру тесту.
Крім того, тримолин солодше звичайного цукру, і може бути єдиним підсолоджувачем. Але у випадку сорбету або морозива лише 5% -10% цукру замінюється тримолином.
Інвертний цукор застосовується в приготуванні круасанів, булочок, тортів, тістечок, крему, ганаша, цукерок, трюфелів, морозива і сорбетов.
Дозування 1-10г/кг
Основні | |
---|---|
Виробник | Sosa Ingredients |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 36 ₴