Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Процес кандирования передбачає витіснення вологи з фруктів і ягід за допомогою цукрового сиропу. Отримані в результаті цукати мають відмінний смак і довго зберігаються.
Кандированые фрукти ідеально підійдуть для випічки, злакових батончиків, каш миттєвого приготування і мюслі.
Також можна використовувати як відмінне ласощі, яке можна поставити на стіл замість десерту до чаю. Такі цукати можна взяти з собою на роботу або вирушаючи в поїздку, адже це відмінний енергетик, який і сили поповнить, і не зіпсується в дорозі без холодильника.
Склад: чорна смородина, цукор білий кристалічний, антикристаллизатор, кислота лимонна, ароматизатор "Смородина".
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 г |
Культура | Смородина |
- Ціна: 303 ₴