Інулін Cold Sosa - природний полісахарид, харчова клітковина з пребіотичною активністю, отримана із фруктози. Інулін Cold Sosa застосовуть для часткової заміни жирів і цукрів. При взаємодії з рідинами утворює консистенцію схожу на жирний крем. Текстурний агент Інулін використовують для приготування стійких до заморожування фруктових кремів, бізе, мусів, морозива, йогуртів із 0% жирністю. Інулін Cold Sosa надає кінцевим продуктам ніждної, густої текстури, імітуючи присутність жиру.
Як використовувати: Інтегрувати в холодну чи гарячу рідину. Рекомендується використання занурюванного блендеру. Після інтеграції в рідину суміш бажано витримати при температурі 5 °С протягом 2 годин для повної гідратації. Потім можна заморозити без втрати властивостей.
Даний інулін має хорошу розчинність у холодній воді, що дозволяє додавати його безпосередньо в такі продукти, як безе або збите тісто, без попередньої гідратації.
Особливості використання: має рослинне походження, може використовуватись у приготуванні веганських, вегетаріанських страв.
Дозування: 50-100 г / кг
Склад: інулін. Без ГМО.
Основні | |
---|---|
Виробник | Sosa Ingredients |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 819 ₴