Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Білий шоколад Ivoire 35% Valrhona - високоякісний білий шоколад, вироблений з використанням найкращих какао-бобів. Valrhona славиться своєю увагою до деталей, використанням найкращих інгредієнтів та високими стандартами якості. Він має ніжний і м'який смак, відрізняється кремовим ароматом і делікатною текстурою. Ivoire від Valrhona ідеально підходить для приготування мусів, кремів, морозива, ганашу та інших десертів. Використовується для декорування тортів, тістечок, печива та інших солодощів. Добре поєднується з фруктами, горіхами, карамеллю та іншими інгредієнтами, підкреслюючи їх смакові якості.
Склад: цукор, масло какао, сухе незбиране молоко, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ванільний екстракт.
Правила темперування:
- температура плавлення / розчинення шоколаду - до 45-48°С;
- кристалізація при температурі 26-27°С;
- темперування до 28-29°С.
Виробник: Valrhona SAS (Франція).
Пакування: металізований пакет 3 кг.
Склад: цукор, масло какао, сухе незбиране молоко, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ванільний екстракт.
Правила темперування:
- температура плавлення / розчинення шоколаду - до 45-48°С;
- кристалізація при температурі 26-27°С;
- темперування до 28-29°С.
Виробник: Valrhona SAS (Франція).
Пакування: металізований пакет 3 кг.
Основні | |
---|---|
Виробник | Valrhona |
Країна виробник | Франція |
- Ціна: 6 449 ₴