Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Чорний шоколад без цукру Xocoline Valrhona (вміст какао-продуктів 65%) — це перший темний шоколад від Valrhona із замінником цукру. У якості підсолоджувача використано мальтитол, що надає шоколаду ідеально солодкого смаку та зберігає натуральний аромат какао. Шоколад Xocoline від Valrhona вирізняється легкою гірчинкою, приємними ванільними нотками та збалансованим солодким смаком. Чорний шоколад без цукру Xocoline Valrhona чудово підходить для виробництва шоколадних плиток, цукерок, банчиків, глазурування та декорування виробів. Його також використовують для приготування кремів, мусів, ганашу, начинок, морозива, сорбетів та багато іншого.
Склад: какао-боби, підсолоджувач: мальтитол, какао-масло, емульгатор: соняшниковий лецитин, натуральний екстракт ванілі.
Виробник: Valrhona SAS (Франція).
Пакування: металізований пакет 3 кг.
Склад: какао-боби, підсолоджувач: мальтитол, какао-масло, емульгатор: соняшниковий лецитин, натуральний екстракт ванілі.
Виробник: Valrhona SAS (Франція).
Пакування: металізований пакет 3 кг.
Основні | |
---|---|
Виробник | Valrhona |
Країна виробник | Франція |
- Ціна: 3 896 ₴