Інулін Sosa гарячого способу використання.
Інулін Hot SOSA - натуральний природний полісахарид, рослинне харчове волокно, що отримують з коренів та бульб рослин. Інулін Hot SOSA на 100% натуральний продукт, має солодкий смак і може слугувати замінником цукру. Інулін SOSA використовується в пекарській справі для покращення текстури та смакових якостей кінцевих продуктів - десертів, випічки тощо. Як стабілізатор та загусник Інулін Hot SOSA використовується у приготуванні морозива, мусів, заварних кремів. Також Інулін застосовують для приготування стійких до заморожування заварних кремів, а його здатність притягувати воду використовується у приготуванні кексових і пісочних кондитерських виробів, знижуючи час їх приготування.
Крім того, інулін SOSA застосовується для поліпшення текстури і смакових якостей знежирених продуктів, імітуючи у них присутність жиру. При з'єднанні з молекулами води інулін утворює кремовий гель, тобто, кремову консистенцію можна отримати без додавання жиру, що дуже важливо при виготовленні дієтичних десертів.
Рекомендована доза використання: 50-200 г інуліну на 1 кг продукту.
Властивості: Має гелеутворюючу властивість, яка утримує велику кількість води.
Застосування: Будь-яка продукція з водним або жирним вмістом. Розчинити в рідині при температурі 50-70ºC для повного розпаду (температура не має перевищувати 70 ° С). Після цього залишити в спокої мінімум на 2 години в холодильнику. 100% заморожування після 2 годин відпочинку в холодильнику. Він термозворотній від 35 до 40ºC. Запобігає синерезису під час розморожування.
Зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці в закритій упаковці
Упаковка: заводська банка 500 г
Основні | |
---|---|
Виробник | Sosa Ingredients |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 965 ₴