Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Сироп глюкозы CRIAMO - вязкий и совершенно прозрачный, очень приятный на вкус. Это сладкая основа для выпечки и кондитерских изделий. Сироп глюкозы обеспечивает мягкость, свежесть и лучшую консервацию продуктам, предотвращая их высыхания.
Сироп глюкози CRIAMO додається в тісто (у пропорції 2-4% до борошні) для запобігання черствіння, і в кількості до 8% в кондитерський тісто для зменшення кристалізації цукру. Також він використовується в приготуванні дзеркальної глазурі і айсинга для покриття пряників.
ДЕ 38-42%
Термін придатності: 12 місяців
Виробник: ТОВ «Естер МТ».
Основні | |
---|---|
Виробник | Criamo |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 76 ₴