Агар-агар - продукт из водорослей, который образует студень в водных растворах. Порошок мелкой фракции светлого цвета.
⠀
✔️ По силе желирующих свойств агар делят на несколько разновидностей: 900, 1000, 1200.
Для того что бы агар-агар вступил в силу, необходимо развести его в воде и на медленном огне довести до 95 градусов, получая киселеобразную массу. В холодной воде агар не растворяется.
✔️ Желирующие свойства агар-агара в разы сильнее желатина, потому его нужно значительно меньше. Заменить агар в зефире желатином или пектином нельзя.
✔️ Агар-агар від iLBakery високої міри очищення, саме тому він повільно перетворюється на гель, що робить його зручним у роботі. Готовий сироп для зефіру залишається рідким і, практично, без залишку виливається в білкову масу.
⠀✔️Доступний за ціною продукт найвищої якості, з яким ви підкорите зефір, "Пташине молоко", пастилу, веганські десерти і навіть панна котту.
Походження: Індонезія.
Фортеця: 900.
Основні | |
---|---|
Виробник | ILbakery |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 200 ₴