Використовується, як загущувач та як замінник желатину для вегетаріанських страв, концентратор для супів, в желе (желейний мармелад), пастилах, зефірі, морозиві (у складі морозиво запобігає утворенню кристалів льоду). А також у м ясних і рибних холодці; використовується для освітлення соків.
Властивості: Для приготування страв, що мають текстуру желе або гелю.
Використання: Змішати в рідині, довести до кипіння, дати охолонути.
Спостереження: Термостійкий (90ºC), не стійкий до замерзання, термореверсивний, рідше у кислотних середовищах, дуже еластичний.
Композиція: Агар-агар (E406), декстроза
Дозування: 2-3 г/кг
Максимальна доза 15 г/кг
Одразу використовувати після нагрівання до 90 °C. Гелеутворення 60ºC. Вразі потреби нагрівати декілька разів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Sosa Ingredients |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 3 644 ₴